Избор на подходящ Хостинг и Домейн

как да си направя сайт,блог или онлайн магазин

В тази статия “Избор на Хостинг и Домейн”  ще научите:

  • Какво е Домейн и Хостинг
  • Девет причини да избера хостинга на SiteGround
  • Как да взема хостинг и домейн от SiteGround
  • Каква книга подарък получавам
  • Колко ще ми струва на месец да имам собствен сайт

Какво е домейн и хостинг

 

Домейнът реално е вашият адрес на сайта изобразен с букви и цифри.Например moiatsait.com – имената на домейни са в интернет пространството са уникални.Не може да има два сайта с еднакъв домейн.

Хостингът-Това е физически сървър на който се пазят файловете на сайта Ви.Избора на качествен хостинг е изключително важен.Доверете се на голяма и силна фирма в бранша ако не искате да имате проблеми със сайта като спиране на сайта за известно време или претоварване на сайта и т.н.

На места има безплатен хостинг,но едва ли има човек които да Ви го препоръча.Нивото на качеството е ниско.Скоростта на сайта също както и сигурността.Не спестявайте тези няколко лева на месец на цената на ниско-качетвена услуга която ще пречи на бизнеса ви след време и ще губите пари,посетители и пари.

Логично следва въпроса кой   хостинг  да избера?Как да избера добър хостинг?А домейн?

 Аз препоръчвам домейн и уеб хостинг от Site Ground.Хостинга им е един от най-добрите и надеждните.

Линка е партньорски ,което означава ,че аз ще получа малка комисионна ,като цената за Вас не се променя.Това ми помага да продължавам  да добавям ново съдържание и да обогатявам сайта.

Не се тревожете ако не владеете английски.Техният уеб сайт е на английски,но тук  долу  на страницата можете да проследите стъпка по стъпка как да се справите със задачата.Около 5 мин. отнема.

Всичко на всичко нa всичко 10-11 лева инвестиция на месец. Единствения недостатък е,че ще трябва да плaтите парите за година напред.Плащане месец по месец оскъпява нашата задача.

Този сайт се хоства също от Site Ground и не е падала връзката нито е имало проблеми със скроста на зареждане на страниците.Site Ground са с репутацията на най-бързия хостинг в света в момента.Така че, ако искате един от най-добрите хостинг продукти и то с отстъпка-кликнете тук и следвайте инструкциите

9 Причини да изберете SiteGround

Защо препоръчвам Site Ground и кои са те? 

Фирмата е основана 2004-та от българи, но действа на международно ниво и е един от лидерите в световен мащаб.Мисля можем да сме горди ,че наши сънародници са постигнали такъв успех.Хостинг услугите им са едни от най-добрите на пазара,а цените са изключително достъпни

1.Скорост

Скоростта на сайта си и рейтинга му можете да проверявате тук ПРОВЕРКА

Ето тук съм показал скоростта на https://kakdasinapraviasait.com  Рейтинга е 97 от 100 възможни.Сайта е разбира се с хостинг на SiteGround 🙂

Избор на бърз хостинг

2.Съпорт на български

Страхотен съпорт- 24/7 -и то на български за разлика от другите международни фирми.Винаги можете да разчитате на тях с емейл,обаждане или чат.

3.Настройки

Лесно настройване – Инсталирането на WordPress в SiteGround е изключително лесно, за минута.

4.Препоръчан от най-добрите

SiteGround са препоръчани от самите WordPress(сайт билдър №1) като най-добрият хостинг за WordPress както и от Yoast(Най-разпространеният плъг-ин за оптимизация на WordPress сайт)

Избор на Хостинг

5.Репутация сред потребителите

Репутацията им и успехите на останaлите с този хостинг-Показал съм една малка част от реални потребители във ФБ страници за хостинги и сравнения които масово поставят SiteGround като най-добрият за тях.

Самият аз позлвам техните услуги за този сайт,който четете в момента и в графиката тук съм показал че за последната 1 година сайта не е падал нито веднъж.100% онлайн.Това други доставчици не го постигат.А ако имате онлайн магазин представете си какво може да загубите от пропуснати поръчки ако 2-3 дена в месеца сайта е паднал..?!

up time_SiteGround

6.Финансова достъпност

Пакет от домейн и хостинг ще Ви струва по 11 лева на месец(140 на година)
Цена спрямо кaчество-  получавате възможност да ползвате може би най-добрият хостинг в света.Доста достъпно.Има и малко по-евтини ,но качеството е поне наполовина.Не избирайте най-евтиният или безплатен, защото ще Ви излезе скъпо накрая.Изчезнал сайт,загуба на информация,клиенти и т.н...

7.Отстъпка от цената $

Получавате намаление  до 77% от стандартната цена в момента за всички читатели на този блог.

8.Политика за връщане на парите

БЕЗ РИСК-30 дневен срок за размисъл-Парите се връщат ако в рамките на първия месец не сте доволни.

9.Подарък

Получавате и безплатна книга за това как се прави сайт на WordPress веднага щом се изберете SitеGround.Информация за книгата ТУК.

Обобщение

Ако искате да имате успех то е добре да изберете успешните вече фирми в бранша.Site Ground имат една от най добрите репутации и въпреки че действа на международно ниво,предлагат помощ на български.Така че,ако имате нужда от помощ,то комуникацията с тях е лесна.Главният офис е  в София ,а останaлите са в Щатите,Испания и Англия.

Изпробвал съм следните фирми-Superhosting, ICN, GoDaddy , Host Gator, Network Solutions, FatCow, Bluehost, Hub, Web, Justhost, Inmotion и много други..Имал съм не само аз.но и мои колеги,познати редица проблеми с тези фирми.Бавен сайт,прекъсване връзка със сървъра,изчерпване на пространството на хоста(при положение,че трябва да имам още доста останало).Дори и да не изберете Site Ground,то поне не избирайте типично българска  фирма.

Взимане на хостинг план

Как да взема хостинг от SiteGround

 1№ .След като последвате линка на SiteGround тук,избирате “WordPress Hosting” както е показано на картинката по-долу.

Избор на хостинг

2№.На следващият екран трябва да изберете кой план искате.Аз препоръчвам да вземете най-изгодния и евтин за начало.Той е достатъчен за нуждите Ви за до 10 000 посещения на месец на сайта Ви.Цена 3,95 Евро само на месец.Както виждате стандартната цена е 9,95 Евро ,но имате възможност да вземете сега таи услуга с голяма отстъпка от тук.

Взимане на хостинг план

Следва прозорец където да изберете домейн и да финализирате поръчката.

Както е показано къде да напишете домейна който желаете и да изберете хостинг плана и за колко време.Препоръчвам да вземете за една година напред(не повече).Няма нужда да известирате прекалено за начало.

Взимане на хостинг план
Взимане на хостинг план

Последната стъпка е да попълните данните за плащане и да приключите.

Ако има нещо не ясно и нужда от въпрос как да се справите с взимането на хостинг ми пишете.Отговарям на всички.

Ще струва 140 лв всичко и това ще е едиствената ви парична инвестиция за вашият нов сайт за една година напред..средно по 11 лв на месец.Получавате и подарък книга– Как да направя сайт сам на WordPress(300 страници обяснения ,картинки,схеми,съвети.)

Една фирма ще ви иска стотици само за направата на сайт и да не говорим за допълнителните разходи.

Направете качествен избор на хостинг.От това зависи доста бъдещето на сайта Ви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *