Сайт под наем

как да си направя сайт,блог или онлайн магазин

Вземете сайт под наем

Какво е лизинг на уебсайт или отдаване под наем на уебсайт?

Малките или новите бизнеси често се борят да платят хиляди левове за изграждането на новия си уебсайт и след това нямат пари за реклама на уебсайта и SEO. Разработката на уебсайт може да отнеме много време и пари. След като сайтът е готов, той трябва да се поддръжа и неговият софтуер да се обновява периодично, за да не бъде компрометиран – хакнат от хакери.

 

Може да решите всички тези проблеми без голяма първоначална инвестиция, чрез услугата  – уебсайт под наем!

Наемането на уебсайт е чудесен начин да получите всичко необходимо, като същевременно спестявате време и пари. Наемайки сайт, вие си спестявате нерви, разходите и времето за проектиране, изграждане и поддържане на собствен сайт. Нямате допълнителни разходи – когато наемете уебсайт, всичко е включено в цената.

Нашето предложение ще Ви позволи да имате уебсайт, който може да се разраства, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Това ще ви даде гъвкавост и предимство пред конкурентите ви.

Колко струва сайт под наем?

Предлагаме ви да имате уебсайт само за 20 лева на месец за личен блог. 30 лв на месец за фирмен бизнес сайт и 60 лв на месец за онлайн магазин.

Без договор, без обвързване. Можете да спрете сайта когато поискате и то без да сте инвестирали стотици левове преди това! Разбира се, ако желаете може да сключим договор за изработка и поддръжка на сайт.

Цената е посочена без ДДС. Ако желаете можем да издадем данъчна фактура, като при това трябва да платите по банка и ще се начисли ДДС. Други начини за плащане са през ePay.BG, Paypal.com, Revolut или на каса в EasyPay.

 

Какво предлагаме:

 

  • Създаваме сайта въз основа на вашето изискване БЕЗПЛАТНО
  • Ние поддържаме уебсайта и добавяме повече статии и изображения всеки път, когато имате нужда
  • Ние се грижим за всичко
  • Без хостинг разходи
  • Без разходи за домейни
  • Срок на изпълнение и създаване на сайта до 10 дни.

Свържете се през контактната форма и направете своето запитване.

Ето и стъпките.

№ 1
Запиване към нас

Направете запитване през контактната форма като опишете какъв сайт искате.

№ 2
Детайли

Изясняване на дизайн и структура на сайта, така че да останете максимално удовлетворени.

№ 3
Създаване на сайта

Ние изграждаме сайта и Ви даваме линк, за да следите напредъка.

№4
Преглед

Преглеждате сайта и уточнаваме, ако има неща за поправка

Заплащате само и единствено 20, 30 или 60 лв на месец в зависимост от типа на вашия сайт. Няма допълнителни такси, нито за създаване на сайта нито за добавяне на страници и съдържание.

Неща които получавате при наемането на сайта си:

  • 100% персонализиран уебсайт, проектиран изключително за вашия бизнес - архитектура, дизайн, лого, изображение и съдържание по ваш избор.
  • Без големи парични депозити предсрочно, само ниски предварително договорени месечни плащания - вашият уебсайт се изплаща сам!
  • Безплатният хостинг на уеб сайт е включен в месечната ви такса за наем.
  • Безплатно получавате брандови домейн от нас с разширение .com или др.

Портфолио-сайтове под наем

Ако искате да поръчате изработка на сайт от фирма с опит и да имате достъп до административен панел на сайта, за да качвате сами съдържание, може да видите страница Изработка на сайт от фирма. При този вариант предплащате за създаване на вашия сайт, както и за домейн и хостинг на сайта.